Me olemme olemassa, jotta sinä voisit paremmin auron

Olemme Suomen johtava fysioterapian, kuntoutuksen sekä fyysisen hyvinvoinnin asiantuntija. Auronilla on tällä hetkellä 10 omaatoimipistettä, ja lisäksi Auron-ketjuun kuuluu yli sata yhteistyökumppania ympäri Suomen. Fysiopiste Seinäjoki, Isokyrö ja Laihia kuuluvat Auronin yhteistyökumppaneihin.

Laadukasta fyysistä hyvinvointia

Auronissa tehdään töitä yli 40 vuoden kokemuksella. Auronin visio on olla Suomen laadukkain ja arvostetuin fyysisen hyvinvoinnin yritysketju sekä alan tunnetuin brändi. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä sekä palveluidemme laadun että asiakaspalvelumme osalta. Laatumme perustuu hoitotulosten ja asiakastyytyväisyyden mittaukseen, jatkuvaan kouluttautumiseen ja tuoreimman tutkimustiedon hyödyntämiseen.
Tavoitteemme Auronissa on, että asiakkaamme ovat Suomen tyytyväisimpiä, työntekijämme osaavimpia ja Auron ketjun jäsenet taitavimpia.

Hyvinvointia yrityksille

Yritysasiakkaita on Auronissa palveltu valtakunnallisesti vuodesta 2006. Tänään Auron tuottaa valtakunnallisia palveluita monelle isolle ja vähän pienemmällekin yritykselle.
Palvelemme yritysasiakkaitamme yhden luukun periaatteella. Tarvitset vain yhden kumppanin, saat yhden laskun ja räätälöidyn raportoinnin palveluiden käytöstä. Lisäksi tuotamme yksityiskohtaista tietoa hoidon vaikuttavuudesta sekä työntekijöitesi tyytyväisyydestä Auronin palveluihin.

Auron Cerm Guide apunamme

Lue täältä Auron Cerm Guide