Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/fs3/54/fysiopi1/public_html/wp-content/themes/pinnacle_premium/lib/kad_shortcodes/general_shortcodes.php on line 47

Fysiopiste Isokyrö

Fysiopiste Isokyrö palvelee asiakkaitaan myös runsailla ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla. Syys- ja kevät lukukausilla tiloissamme ja Pohjankyrösalin tiloissa pyörii yli kymmenen ryhmää viikossa. Valitse runsaasta valikoimasta omasi tai treenaile silloin kun sinulle sopii kuntosalillamme joka on avainkortilla avoinna ma-su klo 6-22.

Syksyn 2018 ryhmät

Ryhmät alkavat viikolla 35.

Ma

Salicirquit Naiset klo 18-19

Pump pohjankyrötalo klo 19-20

Ti

Kuntosaliryhmä Eläkeläiset klo 9-10

Ke

Fysiofit klo 18:30- 20

To
Salicirquit Naiset klo 17.30-18.30

Pe

Kuntosaliryhmä Eläkeläiset 9-10

 

Hinnat

Kuntosaliryhmät 75 €/kausi/ hlö

Lihashuoltoryhmä 75 €/kausi/hlö

Pump ryhmät 80 €/ kausi/ hlö

FysioFit 125 €/kausi/ hlö

Maksu ensimmäisellä kerralla paikan päällä tai laskuna.

Kuntosaliryhmät ovat koko syyskauden kestäviä ryhmiä, jotka kokoontuvat kerran viikossa, 14 viikon ajan. Ohjaajana toimii Fysioterapeutti.

Pump ryhmät järjestetään Pohjankyrötalolla. Fysiopiste tarjoaa pumppitangot ryhmäläisten käyttöön. Pump ryhmät ovat myös koko syyskauden kestäviä ryhmiä, jotka kokoontuvat 14 viikon ajan, kerran viikossa. Ohjaajana toimii fysioterapeutti.

FysioFit ryhmällä yksi tapaaminen viikossa, jossa yhdistyy  lihaskunto ja aerobinen liikunta. Ryhmän kesto 14 viikkoa/kausi. Ryhmä toimii koko kauden kestävänä projektina, jossa harjoitellaan tehokkaasti hyvässä hengessä, muilta vertaistukea omaan harjoitteluun saaden.

Ilmoittautumiset: Fysiopiste Isokyrö p. 0400-363387 tai isokyro@fysiopiste.com

 

Tuntiselosteet

Pump(pi)

Pump on tehokas lihaskestävyyttä kehittävä ja parantava tunti. Pumpissa välineenä käytetään painotankoa, johon voit valita itsellesi sopivat painot. Tunnilla harjoitetaan tärkeimpiä päälihasryhmiä kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla. Intensiiviseen tuntiin yhdistyy hyvä treeni ja musiikki, ilman askelsarjoja. Tunnilla kalorit palaa, lihasvoima kehittyy ja kunto kohenee!

Fysio.Fit ryhmä

Tämä ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluaisivat muutosta omaan harjoitteluun, kesäkuntoon tai muuten vain harjoitella kovaa, hyvässä seurassa ja TAVOITTEELLISESTI! Ryhmä sopii erityisesti aktiivisesti liikuntaa harrastaville, jotka haluavat lähteä haastamaan itseään ja hakemaan omia rajojaan, sekä urheilijoille oman harjoittelun tueksi.

Ryhmän tueksi voit myös ostaa palveluistamme mm:

  • Kuntotestit ( aerobinen ja lihaskuntotestit) ryhmän alussa, puolivälissä ja lopussa
  • Kehonkoostumus mittaukset
  • Fysioterapeuttisen tutkimuksen, jossa arvioidaan ryhtisi, yleinen toimintakykysi, nivelten liikkuvuudet ja lihasepätasapaino. Näin pystymme vaikuttamaan mahdollisiin ongelmakohtiin harjoittelun kannalta, kuten rasitusvammoihin.
  • Henkilökohtaisen treeniohjelman omatoimiseen harjoitteluun
  • Kuntosalikortin

 

Ohjatut kuntosaliryhmät

Ohjatut ryhmämme pidetään Isonkyrön Fysiopisteen toimitiloissa olevassa kuntosalissa. Ohjatut kuntosaliryhmämme ovat tarkoitettuja kaikenikäisille ja kuntoisille. Näin kokeneemmat kuin kokemattomammatkin kuntosalikävijät ovat tervetulleita ja pyrimme tekemään kuntosaliharjoittelun aloituksesta mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Ryhmätarjontamme on monipuolista aina kiinteytysryhmistä, salicirquitiin ja äijäryhmistä eläkeläisryhmiin. Ohjatut ryhmäkertamme sisältävät alkuverryttelyn, lihasvoimaharjoitusosuuden ja loppuvenyttelyn. Pyrimme aina tarjoamaan ryhmien aikana ohjausta ja neuvontaa oikeaoppiseen harjoitteluun ja keskitymme etenkin oikeaoppisiin liikesuorituksiin, sekä tekniikkaan.

Fysiopiste Seinäjoki

Fysiopiste Seinäjoen tiloissa on pienryhmille suunniteltu jumppasali. Kokeneet ja ammattitaitoiset fysioterapeuttimme / ryhmäliikuntaohjaajamme huolehtivat turvallisesta ja tehokkaasta harjoittelusta kivassa pien ryhmässä. Tarjolla on muutamia viikkotunteja kevät ja syyslukukausiksi.

Syksy 2018 ryhmät Seinäjoki

PhysioPilates jatkoryhmä maanantaisin  klo 17.15 – 18.15

Alkaen ma 27.8.2018. Hinta 12 €/60 min.

PhysioPilates alkeisryhmä tiistaisin  klo 16:30 – 18:00

Alkaen ti  28.8.2018. Kurssin hinta 72 €, kokoontumisia 5 kertaa.

Ikääntyvien kuntosaliryhmä keskiviikkoisin  klo 11:00 – 12.00

Alkaen ke 29.8.2018. Hinta 70 €, kokoontumisia 14 kertaa.

Ilmoittautumiset käynnissä,  kysy vapaita paikkoja tai lisätietoja!

salla.suomela@fysiopiste.com tai puh. 040 838 2212.

 

Tuntiselosteet

[/accordion

 

DSC_0969