Tervetuloa Fysiopisteelle!

Fysiopisteen ”syntymästä” on jo reilut 10- vuotta. Olen Ylistarosta kotoisin ja opiskelin Helsingissä 1990 luvun alkupuolella fysioterapeutiksi. Palatessani takaisin Pohjanmaalle vuosituhannen vaihduttua, oli työtä tarjolla niukalti. Olin pääkaupunkiseudulla työllistänyt itseni ammatinharjoittajana, joten kynnys yrittäjäksi ryhtymiseen ei ollut korkea. Ensimmäinen Fysiopiste näki päivänvalon elokuussa 2004, jolloin avasimme ovet Liikuntakeskus Pulssin yhteydessä olevissa toimitiloissa.

Fysiopiste on ”lapseni” kuten myös neljä omaa lastani. Samalla kun lasten määrä kasvoi, kasvoi myös yritysten määrä. Fysiopiste Isokyrö avattiin 2006, ja sen yhteyteen kuntosali 2008 ja kun vielä Laihian Lääkintävoimistelu siirtyi yritysoston myötä meidän kolmanneksi toimipisteeksi, oli pieni ketjumme valmis.

Tänä päivänä Fysiopiste työllistää kahdeksan täysipäiväistä fysioterapeuttia, kaksi hierojaa ja vakituisen fysioterapeutti sijaisen, tarvittaessa myös kausityöntekijöitä. Kaikki toimipisteet kulkevat Fysiopiste nimen alla. Toimitilat ovat vuosien varrella vaihtuneet uusiin osoitteisiin, kasvun myötä isompiin.

Olemme aktiivinen joukko. Haluamme kehittyä yhä paremmiksi fysioterapeuteiksi, kouluttaudumme säännöllisesti ja sen lisäksi pidämme taitojamme yllä yhdessä harjoitellen. Työajan ulkopuolella saatat nähdä meitä mukana urheilussa; valmentamassa, kilpailemassa tai muuten vaan nauttimassa liikunnan riemuista.

– Mervi

Toivottavasti viihdyt meillä – Olemme olemassa jotta sinä voisit paremmin!